Het team

Wij zijn Nova Zembla Lofts

Samen met mensen de plek maken waar ze graag willen wonen en werken. Dat is waar wij, het team van Nova Zembla Lofts [NZL], goed in zijn. Community building en het ontwikkelen van een locatie waar bewoners hun eigen verhaal kunnen maken, is onze drijfveer. Een sterk concept dat bewoners onderling verbindt. In het team van NZL komen ontwikkelkwaliteit, ontwerp-, proces en verkoop skills samen.

In de afgelopen 8 jaar heeft NZL meer dan 100 woningen ontwikkeld, waarvan 90 energie- en klimaatneutraal. Bij onze projecten hechten we veel belang aan de inspraak en betrokkenheid van toekomstige bewoners en buurtbewoners. De woningen zijn allemaal ontworpen met een hoogwaardig afwerkingsniveau en hebben hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid.

Met de expertise van NZL bieden wij de benodigde kennis en vaardigheden. We realiseren uiteenlopende wensen van toekomstige bewoners die precies weten wat ze willen, maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken. We bieden ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en het verwezenlijken van persoonlijke woondromen die niet worden vervuld door de huidige woningmarkt.

Elkaar aanvullen, versterken en inspireren
Dat is de kern van samenwerken.

Reijer Bets - Projectontwikkelaar

Jose van Spaandonk - Procesbegeleider

Tom Hartmanns - Architect

Thijs Schokkenbroek - Architect

samen mooie dingen maken? neem contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.