HET CONCEPT

In de wijk Williamsburg in Brooklyn, New York raakten we gecharmeerd van de industriële lofts in de oude fabrieken. Vrij in te vullen open ruimten met hoge plafonds en een onafgewerkt karakter; die uitnodigen om een eigen invulling te geven aan wonen en werken, interieur en afwerking.

 Dit idee hebben we met de eerste bouwgroep vertaald in een nieuw woonconcept. Met hoge plafonds van 3.40 meter in grote, lege ruimtes die vrij ingedeeld kunnen worden. Zodat je je eigen woonwensen kunt realiseren. Met hoge puien, veel daglicht en grote terrassen.

 Dit project noemden we Nova Zembla Lofts, naar de ontdekkingsreis naar het onbekende en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Nova Zembla Lofts, aan de Ridderspoorweg in Amsterdam Noord, is het eerste project van 22 lofts dat in december 2015 werd opgeleverd. Het is een uitdagend project geworden waarin werd uitgekristalliseerd hoe je als bouwgroep een project realiseert.

 In het Nova Zembla Lofts concept kun je wonen of werken, of allebei. Casco lofts of loftwoningen waaraan ieder zijn eigen invulling kan geven. Het team van Nova Zembla Lofts staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het creëren van je eigen zelfbouw loft en bij alles waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouw woning koopt.