Het concept

Wonen, precies zoals je dat zelf wilt, dat wil toch eigenlijk iedereen. Maar het proces daar naartoe is voor velen een niet te nemen hobbel. Het ontwikkel- en bouwproces is te complex en daarmee een te grote barrière om complexmatig je eigen woning te realiseren. Alleen of met anderen je eigen woning ontwikkelen, ontwerpen en bedenken is een uitdaging die vraagt om professionele begeleiding en risicoafdekking. Zonder goede, ervaren en professionele begeleiding komt collectieve zelfbouw / mede-opdrachtgeverschap niet of nauwelijks van de grond.

Met de inbreng van Nova Zembla Lofts bieden wij de benodigde kennis en kunde. Wij zijn gespecialiseerd in het initiëren, coördineren en het tot stand brengen van MO / casco-inbouw projecten. Wij verwezenlijken uiteenlopende wensen van toekomstige bewoners die precies weten wat ze willen maar niet hoe dit te bereiken. Nova Zembla Lofts staat voor compromisloos zelf bepalen hoe je wilt wonen, weg van de mainstream. Wij bieden ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en realisatie van eigen woonwensen die door de huidige woningmarkt niet worden beantwoord.

Zelfbouwers houden van avontuur en pionieren. Mensen die in staat zijn te zien wat er nog niet is; in het onbekende durven te stappen en daarbij vooral de kansen en uitdaging zien. Ben jij dat?

Met onze expertise en ervaring ondersteunen we jou bij het realiseren van een mooie woon- of werkplek. We begeleiden de bouwgroepen in het voortraject, het ontwerp, de vergunningen, met het projectmanagement, het selecteren van een aannemer, de bouwbegeleiding, en het hele verdere proces. 

Jouw woonwensen staan centraal, vertaald in bouwkundige casco lofts/woningen, waar je vervolgens je eigen interieurinvulling aan kunt geven. 

 

 

 

samen mooie dingen maken? neem contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.